Астра Зенека-България: От утре – ДКЦ „Софиямед“ със „зелен коридор“ за ваксиниране срещу COVID-19

Уважаеми колеги,
от името на нашите дългогодишни партньори и спомоществователи на Здравния фонд на САБ – Астра Зенека-България, споделяме следната информация:
ДКЦ „Софиямед“ се включва в инициативата за осигуряването на „зелени коридори“ за ваксинация срещу COVID-19, целяща увеличаване на темпа за ваксиниране във всички фази, включително 4 фаза, съгласно Националния ваксинационен план.
От утре (неделя, 21.2.2021 г.) в Кабинета за ваксинация срещу COVID-19 на ДКЦ „Софиямед“ всеки, който иска да бъде ваксиниран ще може да го направи от 9:30ч. до 14:30ч. без предварително записване. Ваксинациите ще се осъщесвяват в Кабинет 13, ет.1 на ДКЦ „Софиямед“ – БЛОК 1, бул.“Г.М.Димитров“ 16 с доставената от РЗИ партида ваксини на Astra Zeneka/Oxford.
Входът за кабинет 13 е откъм паркинга (ВХОД ЛИЧНИ ЛЕКАРИ) на медицински комплекс „Софиямед“, бул. Г. М. Димитров 16.
До момента в Кабинета на ДКЦ „Софиямед“ в БЛОК 1, функциониращ от месец декември и в Кабинета в ДКЦ „Софиямед“ – Люлин, функциониращ от месец януари, се извършват планови ваксинации за поставяне на ваксини срещу COVID-19, следвайки фазите на Националната ваксинационната политика.