Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Проектът на НБУ – „Историята Ти (ти) в мен“ ще бъде част от Софийския театрален салон

Проектът „Историята Ти (ти) в мен“ на Нов Български Университет ще бъде включен в програмата на Софийския театрален салон през месец март. „Отговорност от друг характер“ е посланието, което отправя екипът на риалити спектакъла, който ще бъде представен от Театъра на на НБУ на 27 февруари и на 27 март от 19:00 ч. в Кино „Люмиер“ в НДК.

Режисьор на спектакъла е доц. Възкресия Вихърова, сценографията е дело на арх. Зарко Узунов, хореография – Реосен Михайлов, костюми – Христина Дякова, оператор на живо – Йохан Вирт. Участват актьорите: Росен Белов, Веселин Мезеклиев, Мартина Апостолова, Антоанета Петрова, Росица Гевренова, Яна Грозданова, Добриела Попова, Диана Спасова и Ася Иванова. В представлението участват и представители на НУЛЕВОТО ПОКОЛЕНИЕ – 15 студенти от програма „Театър“ на НБУ.
Спектакълът е част от платформа „Артисти за Ненасилие“ създадена като част от проекта Премълчаното разказано – пътуваща сцена.
Проектът е в официалната програма на Пловдив – Европейска столица на културата 2019/Plovdiv 2019 ECOC и се осъществява с подкрепата на МОН и Столичната община.

Билети могат да бъдат закупени в Билетен център НДК; ticketportal.bg;epaygo.bg

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.