Ицо Хазарта и балет Нова ще открият Наградите ИКАР 2021

Ицо Хазарта и балет Нова ще открият Наградите ИКАР 2021, водещ на събитието ще бъде актьорът Александър Кадиев. 47-мите Награди на Съюза на артистите ще се проведат на 11 май от 19:00 ч. в Народния театър „Иван Вазов“. Тази година събитието ще се проведе с публика в залата, но в допустимите ограничения на 50%, коетоза съжаление ограничава възможността на организаторите за продажба на билети. Всички желаещи обаче да подкрепят любимите си актьори, творци и представления, номинирани за Наградите ИКАР, ще могат да го направят пред телевизорите, тъй като Българската национална телевизия ще излъчи церемонията от 22:00 ч. Дотогава ви напомняме, че можете да гласувате за най-добро представление в зрителския вот на сайта на Съюза на артистите – https://uba.bg/ikar-poll-2021/

Тази година 21 статуетки ИКАР ще бъдат връчени на сцената, по време на церемонията, а 47 творци ще се борят за отличието в различните категории.

Софийският театрален салон е част от Календара на културните събития на Столичната община за 2021 г., както и част от Националния културен календар и се провежда с подкрепата на Министерството на културата и Министерството на туризма.

Генерален спонсор на събитието е Фабрика Ден и Нощ ООД – качествени продукти с марка „Боровец“.

Наши дългогодишни партньори са Първа инвестиционна банка, NESCAFÉ® Dolce Gusto, Филип Морис – България, Lenovo – България, Минерална вода H2O, NOUHAU Saloon, Тип Топ Куриер, Винарска изба Брестовица, Руский Стандарт, Dewer`s, Hill Clinic, Атера Дизайн; Медийни партньори: Българска национална телевизия, БГ Радио, АртАкция, ВЪПРЕКИ.com, Love Theatre.bg С подкрепата на: Театър Азарян, Национален дворец на културата,  Народен театър „Иван Вазов“, Столичен куклен театър,  Общински културен институт Дом на културата „Красно село“.