ПЕСЕН ЗА КОКО – Концерт спектакъл в Театър Азарян

На 14 март от 19:00 часа в Театър Азарян ще се проведе концерт-спектакълът Песен за Коко, посветен на проф. Крикор Азарян, на който ще бъде връчена и наградата на Фондация „Крикор Азарян“ за постижения в театралното изкуство. Светлата памет на обичания творец и преподавател ще бъде почетена от актьори и музиканти, студенти, колеги и приятели на Професора.

Песен за Коко ще бъде една вечер, в която на сцената ще пеят заедно Камен Донев, Стефан Вълдобрев, Христо Мутафчиев, Славин Славчев, Славчо Николов, Людмила Сланева, Вежен Велчовски, Александра Василева, Свилен Ноев, Ерсин Мустафов и др., които ще покажат своята признателност към делото и живота на Професора.

Събитието се осъществява с подкрепата на Съюза на артистите в България, по повод 100-годишнината на организацията, както и в партньорство с Фондация „Проф. Крикор Азарян“. 

Песен за Коко попада в програмата на XVII-тото издание на Софийския театрален салон, който е част от Календара на културните събития на Столичната община, както и от Националния културен календар. 

С подкрепата на личното дарение от проф. дтн. инж. Цоло Вутов и благотворителната програма „Българските добродетели” на Група ГЕОТЕХМИН. Наши основни партньори са Първа инвестиционна банка, Филип Морис – България, NESCAFÉ® Dolce Gusto.

Събитията се осъществяват с подкрепата на Минерална вода H2O, NOUHAU Saloon, Винарска изба Брестовица, Dewer`s, Zubrowka Biala, Hill Clinic, Атера Дизайн, Vivacom Art Hall Oborishte 5, АКТ Унима – България, Театър Азарян, Столичен куклен театър, Народен театър „Иван Вазов“, Общински културен институт Дом на културата „Красно село“, Издателство „Колибри“, MSM.BG, MDL.

Медийни партньори: Българската национална телевизия, БТА, БГ Радио, АртАкция, http://xn--b1agjhxg2e.com/, Impressio, Dir.bg, списание КуклАрт, От града, artSofia, 7АRTS.BG.