Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

ЛИЛИ ИВАНОВА ЩЕ БЪДЕ СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА ЦЕРЕМОНИЯТА ПО ВРЪЧВАНЕТО НА НАГРАДИТЕ ИКАР 2019

Софийският театрален салон вече стартира, а с него и добрите новини. Една от най-големите изненади, с които можем да ви зарадваме е потвърждението, че самата Лили Иванова ще открие на 27 март в Народния театър „Иван Вазов“ бляскавата церемония по връчването на престижните награди за сценични изкуства.

„Това е огромен и несравним жест, който звезда от такъв мащаб прави за нас. Лили се отказа от хонорара си, заставайки зад нашата кауза в подкрепа на Здравния фонд на САБ. Каквото и да кажа за нея, ще бъде малко. Единственото, което мога да споделя е, че съм щастлив, че мога да я нарека приятел. Тя е дългогодишен член на САБ и много обича театъра. Ние също я обичаме!“ – сподели председателя на организацията – Христо Мутафчиев.

Лили Иванова ще изпълни специално за всички съвсем нова песен с тематичното заглавие „Главна роля“, с автори Артур Надосян (музика), Иван Тенев (текст) и Ангел Дюлгеров (аранжимент), създаден специално за церемонията, а екипът на САБ учреди за нея извънредна награда ИКАР за изключителен принос към музиката и културата, която ще ѝ бъде връчена от проф. Николай Вълканов – председател на УС на Минстрой Холдинг, който е и Златен спонсор на церемонията.

Благотворителните билети вече се продават на касите на Народния театър „Иван Вазов“. Припомняме ви, че всички приходи от церемонията по награждаването постъпват директно в Здравния фонд на САБ и подпомагат нуждаещи се наши колеги.

Фотограф: Костадин Кръстев-Коко

 

Софийският театрален салон е част от Календара на културните събития на Столичната община за 2019 г.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.