Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

АКЦИЯ HOMO LUDENS – СПИСАНИЕ ЗА ТЕАТЪР

Акция Homo Ludens предоставя възможността да се сдобиете с архивни броеве от единственото специализирано годишно списание за театър Homo Ludens“. Списанието се издава от Гилдията на театроведите и драматурзите към САБ и фондация Homo Ludens“.

На сайта на списанието homoludens.bg http://homoludens.bg/akciya-homo-ludens-spisanie-za-teatar/?fbclid=IwAR0OJCxgkXGs2_VJkFJJD0E4ZWlZ07TtSjMg3HcvIQv5KHg_rkJeD3Ir_ak  можете да се запознаете със съдържанието на всеки издаден брой и да ни пишете към кои проявявате интерес, като при наличност ние ще изготвим Вашия пакет. Цената на единичен архивен брой е 3 лв., а пакет от 5 броя е на обща цена 10 лв.

Към броевете Ви предлагаме безплатно и сборник статии от издадените от фондация Homo Ludens” съвместно с Международния театрален фестивал „Варненско лято“:

„Как се променя театърът днес?“ (Сборник конференция МТФ „Варненско лято“ 2018)

„Драматургични тенденции през фокуса на Международен театрален фестивал „Варненско лято“ (Сборник конференция МТФ „Варненско лято“ 2017)

„Театралната практика през първото десетилетие на XXI век“ (Сборник конференция МТФ „Варненско лято“ 2011).

Можете да споделите Вашия избор на списания, сборници и запитвания на rumiana.nikolov@gmail.com, като акцията продължава до 1 май 2020.

Броевете се получават на място на пл. „Народно събрание“ 12, а за страната – по куриер.

Пишете ни!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.