Пресконференция – номинации ИКАР 2019

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ – НОМИНАЦИИ ИКАР 2019

На 27 март Съюзът на артистите в България ще раздаде своите 45-и награди за сценични изкуства на официална церемония в Народния театър „Иван Вазов“. По традиция наградите се предшестват от Софийския театрален салон, в рамките на който ще бъдат представени всички номинирани за ИКАР 2019 спектакли.

Комисия в състав: проф. Снежина Танковска (режисьор и педагог), проф. д.изк. Ромео Попилиев (театровед), Деница Езекиева (театровед), Недялко Делчев (режисьор и педагог), Стефания Колева (актриса), Елица Георгиева (сценограф) и Калин Николов (композитор) ще обявят номинациите за ИКАР 2019 на официална пресконференция на 6 февруари от 11:00 ч. в Литературен клуб „Перото“, НДК.

Ще бъдат обявени и номинациите в категориите за куклено изкуство, както и гилдийните номинации в категориите: Критически текст, Драматургичен текст, Вариететно изкуство, Цирково изкуство, Съвременна българска музика, Съвременен танц и пърформанс, Дублаж, както и специалните награди за Изключителен принос в българския театър и Чест и достойнство.

На събитието ще могат да се заявят акредитации за присъствие на официалната церемония по връчването на наградите.

Заповядайте!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
2019-02-05T23:13:19+00:00