СЪЮЗЪТ НА АРТИСТИТЕ ВРЪЧИ СЕРТИФИКАТИ НА НАЙ-УСТОЙЧИВИТЕ СИ ПАРТНЬОРИ

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

САБ връчи сертификати за устойчиво партньорство

Пресконференцията по обявяването на номинациите за наградите ИКАР 2019 за втора поредна година се състоя с любезното домакинство на Литературен клуб „Перото“ и екипа на Националния дворец на културата.

При огромен интерес от страна на медиите, както и от страна на професионалистите в сферата на сценичните изкуства, Съюзът на артистите съобщи имената на творците, които ще се борят за престижните отличия по време на официалната церемония на 27 март в Народния театър „Иван Вазов“.

Освен дългоочакваните номинации председателят на САБ – Христо Мутафчиев връчи и няколко почетни сертификата на едни от най-устойчивите във времето партньори на организацията. Признанията бяха отправени към Столичната община, Астра-Зенека България, Мото-Пфое и Първа инвестиционна банка.

„Партньорство има само, когато и двете страни получават, но и двете страни влагат усилия. Тези награди, а и всички събития, които съпътстват кулминацията за нас са изключително ценни.“ – сподели Биляна Генова – Директор на дирекция „Култура“, която получи приза от името на Столичната община.

Изпълнителният директор на Астра-Зенека България, Зоя Паунова също отправи благодарности към Христо Мутафчиев и към САБ – „Вярваме в силата на съчетанието на духовното и физическото здраве. Благодарим ви затова, че не спирате, за да можем да градим и в бъдещето хубавите театрални традиции, културните ценности на нашата страна, които трябва да са повод за огромно самочувствие на всички нас- българите!“.

Светла Василева, мениджър маркетинг и комуникации в Мото-Пфое, също отправи своите благодарности за партньорството си със САБ: „Деветнадесет години работим заедно. Изпитваме огромна чест от това, че можем да помагаме на театралите, на най-добрите измежду тези, които са на сцената, а и в киното.“

От името на Първа инвестиционна банка сертификата получи Илона Станева, директор маркетинг и комуникации, която сподели: „Факт е, че преди няколко години вие ни предизвикахте да станем ваш партньор. Оттогава до момента продължаваме всяка година да се предизвикваме, не само с развитието на Социалния фонд, не само с подпомагането на това прекрасно събитие – Наградите „Икар“, но и с факта, че успяхме да реализираме много социални кампании, с които да допринесем за благоденствието на знакови имена в българското изкуство. Благодарим ви, че ни предизвикахте!“

Фотографи: Светослав Караджов и Орлин Орлинов

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
2019-02-07T13:21:10+00:00