ЛИЛИ ИВАНОВА ЩЕ БЪДЕ СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА ЦЕРЕМОНИЯТА ПО ВРЪЧВАНЕТО НА НАГРАДИТЕ ИКАР 2019

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

ЛИЛИ ИВАНОВА ЩЕ БЪДЕ СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА ЦЕРЕМОНИЯТА ПО ВРЪЧВАНЕТО НА НАГРАДИТЕ ИКАР 2019

Софийският театрален салон вече стартира, а с него и добрите новини. Една от най-големите изненади, с които можем да ви зарадваме е потвърждението, че самата Лили Иванова ще открие на 27 март в Народния театър „Иван Вазов“ бляскавата церемония по връчването на престижните награди за сценични изкуства.

„Това е огромен и несравним жест, който звезда от такъв мащаб прави за нас. Лили се отказа от хонорара си, заставайки зад нашата кауза в подкрепа на Здравния фонд на САБ. Каквото и да кажа за нея, ще бъде малко. Единственото, което мога да споделя е, че съм щастлив, че мога да я нарека приятел. Тя е дългогодишен член на САБ и много обича театъра. Ние също я обичаме!“ – сподели председателя на организацията – Христо Мутафчиев.

Лили Иванова ще изпълни специално за всички съвсем нова песен с тематичното заглавие „Главна роля“, с автори Артур Надосян (музика), Иван Тенев (текст) и Ангел Дюлгеров (аранжимент), създаден специално за церемонията, а екипът на САБ учреди за нея извънредна награда ИКАР за изключителен принос към музиката и културата, която ще ѝ бъде връчена от проф. Николай Вълканов – председател на УС на Минстрой Холдинг, който е и Златен спонсор на церемонията.

Благотворителните билети вече се продават на касите на Народния театър „Иван Вазов“. Припомняме ви, че всички приходи от церемонията по награждаването постъпват директно в Здравния фонд на САБ и подпомагат нуждаещи се наши колеги.

Фотограф: Костадин Кръстев-Коко

 

Софийският театрален салон е част от Календара на културните събития на Столичната община за 2019 г.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
2019-03-08T09:47:03+00:00